Sockervadd

Gör nästa tillställning oförglömlig genom att hyra sockervaddsmaskin

Inget är som sockervadd på tungan…Sockervadd innehåller inte så mycket socker som man kan tro, ca 2 sockerbitar. Sockervadd är perfekt att äta på kalaset eller dekorera efterrätten eller drinken.

Sockervadd till festen

Vem har inte prova spunnet socker? Sockervadd är ett vanligt inslag när du  besöker en cirkus, går på karneval eller ett nöjesfält. Åtminstone finns det ett stånd som säljer sockervadd.  

Du kan också skapa en härlig feststämning och väcka minnen genom att hyra sockervaddsmaskin till din nästa festlighet. Maxa stämningen och gör det lilla extra genom att hyra sockervaddsmaskin. 

Varför inte till Valborgsfesten eller Midsommarfirandet?

Hyra sockervaddsmaskin

Sockervadd är gott för alla åldrar. Det är någonting magiskt med mjukt, bomullsliknande socker som sprider glädje och leenden hos stora och små. Vad är inte godast än spunnet socker? Du kan också få återuppleva glädjen och hyra sockervaddsmaskin som gör varje kalas oförglömligt. Det är enkelt att hyra sockervaddsmaskin och det finns någonting som passar varje tillfälle. 

Planerar du ett barnkalas med tivolitema så är det smidig att hyra sockervaddsmaskin som är lite mindre men som fortfarande ger den rätta känslan. Till större evenemang som exempelvis Valborgsmässoafton och som anordnas av en förening, är det lämpligare att hyra sockervaddsmaskin som är större. 

För att du ska få bästa sockervadds resultat rekommenderas det att köpa speciellt sockervaddssocker. Det är framtaget att ge enastående resultat och maxar dina chanser att skapa den perfekta sockervadden på nolltid. Att hyra sockervaddsmaskin är ett smidigt sätt att göra festligheterna spektakulära för både gäster och besökare.

Färdigköpt sockervadd

Men, om man inte vill hyra sockervaddsmaskin, hur gör man då? Självklar går det att ordna med silkesmjuka trådar även utan maskin. När du inte vill hyra sockervaddsmaskin så finns finns det olika varianter och kan fungera som alternativ till en sockervaddsmaskin. 

En variant som har funnits under ett par decennier är möjligheten att köpa färdigspunnet socker på burk direkt i din butik. Då behöver man inte hyra sockervaddsmaskin utan kan helt enkelt köpa med sig några burkar eller beställa dem online. Den färdigköpta sockervadden finns både som enportionsförpackningar eller i större hinkar. 

Sockervadden som säljs färdigpaketerad kommer även i bjärta färger såsom rosa, blått, grönt och andra sprakande nyanser. Så även om du väljer att inte hyra sockervaddsmaskin så kan du få möjligheten att erbjuda sockervadd till dina gäster.

Sockervadd utan maskin

Är det möjligt att skapa spunnet socker utan att hyra sockervaddsmaskin eller köpa en? Absolut! Förutom den färdigköpta varianten går det att skapa läckra molnliknande skapelser utan vare sig att köpa professionella verktyg och utrustning eller hyra sockervaddsmaskin. 

Det är en konstform i sig att skapa härligt sockervadd utan sockervaddsmaskin och kräver precision och tålamod för att åstadkomma ett vackert och smakfullt resultat. Sockervadd är långa trådar av sockerlag. Sockerlag är smält socker som genom rätt temperatur varken stelnar eller bränns vid. De spröda trådarna bildas genom att man blåser det smälta sockret och fångar upp dem på ett redskap som exempelvis en viska eller en gaffel. 

Vad som är fördelen med att hyra sockervaddsmaskin är att resultatet blir enastående, varje gång. Det krävs förvisso en varsam hand och noggrannhet, men upphettningen och själva infångandet av sockertrådarna förenklas när det sker maskinellt. Att lära sig spinna socker är en konstform i sig självt, men alla kan lära sig att skapa dessa läckra kreationer genom att hyra en sockervaddsmaskin och sätta en oförglömlig prägel till nästa festlighet.

Mini fliperSpel

En smidig sockervaddsmaskin som kan transporteras i alla bilar

Sockervagnsmaskin med vagn

Finns det något godare än sockervadd på kalaset? Levereras med strutar och socker för 20 portioner.

Stora sockervaddspaketet med transport

En sockervaddsmaskin med vagn och 100 portioner sockervadd med pinnar. Transporter ingår.