Popcorn

Att hyra popcornmaskin gör festen roligare

Hyr en maskin för det vita guldet! Våra maskiner levereras med vagn och popcornkit med bägare. Bara att köra igång!

Hyr din popcornmaskin av oss

Vardag, biobesök eller kalas? Varför behöva välja? Låt inte dina gäster gå med tomma magar, bjud dem på popcorn. Popcorn är ett snacks för alla tillfällen som både är sunt och gott. För att få den rätta känslan så ska du hyra popcornmaskin till nästa tillställning.

Hyra popcornmaskin för varje tillfälle

Genom att hyra popcornmaskin kan du bli den som räddar festen och servera smakrika, perfekta popcorn till sugna gäster.  Det finns flera anledningar till varför popcorn älskas över hela världen och går att variera med olika kryddor, doppas i choklad eller varför inte blandas med smält smör.

Oavsett om du ska hyra popcornmaskin för en privat tillställning eller till mer offentliga sammanhang såsom event, mässor eller förenings tillställningar kan du räkna med att glädjen blir stor bland gammal som ung. Du kan hyra popcornmaskin i olika storlekar vilket gör det enkelt och smidigt att anpassa utifrån antalet tilltänkta gäster.

Popcorn till festen!

Smakrikt och hälsosamt

Gjorda på så kallade puffmajs har popcorn kommit att bli ett självklart val till fredagsmyset, som ett mellanmål eller till biobesöket och nöjesparken. Det är enkelt för de små att stoppa i sig och smälter lätt i munnen. För de äldre så är det härligt sprött tuggmotstånd som ger det rätta knastret. För att piffa upp dem lite extra kan man krydda dem med olika spännande smaker.

Förutom att popcorn smakar otroligt gott kan du dessutom erbjuda ett sundare tilltugg för dina gäster när du väljer att hyra popcornmaskin. Det finns många hälsofördelar med att bjuda på varma popcorn, förutom att det är fantastiskt gott, innehåller popcorn nyttiga fibrer och även flera olika slags vitaminer. Att hyra popcornmaskin till kalaset eller ett event är verkligen att tänka på sina gäster och besökare.

Kvalitet och perfektion

När du väljer att hyra popcornmaskin kan du räkna med kvalitetsprodukter som ger perfekt resultat vid varje tillagning. Att hyra popcornmaskin gör att du kan anpassa maskinens storlek för varje enskilt tillfälle utan att behöva tumma på resultatet. 

Många undrar om man ska använda smält smör vid tillagningen. Smör är en smaksättare som tillsätts efter att popcornen är klara. När du kommer hyra popcornmaskin rekommenderar vi att du gör som proffsen och väljer rätt olja istället.

Gör popcorn upplevelsen komplett

Komplettera upplevelsen av att hyra popcornmaskin med riktiga popcornbägare. En popcornbägare är lika viktig som själva popcornen. Förutom att det ger den rätta känslan är det dessutom både praktiskt och smidigt att bära runt sina popcorn i. 

Fördelen med popcornbägare är att de finns i olika storlekar och passar därför både till dem som vill ha mycket eller lite mindre popcorn. Låt gästerna få njuta av rykande färska popcorn och ta dem med på en smakupplevelse genom att hyra popcornmaskin.

6 0Z Popcornmaskin med vagn

Popcornmaskin med vagn, 50 portioner popcorn ingår.

Stor popcornmaskin i litet format

En lyxig vagn från Great Northern, 8oz gryta i ett format på 33*33 * 145cm.